Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını tayin etmek midein etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapısı acil çıkış midein kullanılacaksa o gün mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Alanında uzman ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını hareket etmek bağırsakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama etmek veya amatörce çıkarmak kritik akıbetlara erkân harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın anında insanoğluın Yangın kapısı istanbul fi yatı emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page